AKJUMEN

Slip kreativiteten løs med Bella by Permin garn og KnitPro strikkepinde

VegaGarn har det meste, når det kommer til kreative sysler, hvad enten det drejer sig om broderi, hækling eller strikning. Derfor finder du også et bredt udvalg af garn og strikkeudstyr på deres hjemmeside, blandt andet Bella by Permin garn og KnitPro strikkepinde.

Angel, Kamma, Viola og Bella by Permin – Find det på vegagarn.dk

Skal du strikke en trøje, en hue eller en barselsgave til en ven eller et familiemedlem? Så bør du kigge nærmere på det skønne og lækre sortiment af garn hos VegaGarn, der blandt andet tæller Bella by Permin garn. De har både en fysisk butik i Fredericia og en webshop, hvor du kan se flotte billeder af garnet og få en god fornemmelse af både farven og teksturen. Her finder du naturligvis også oplysninger om Bella by Permin garnets løbelængde og strikkefasthed. Udover det lækre Bella mohairgarn har de også andre by Permin garntyper som for eksempel Angel, Kamma, Alberte, Viola, Esther, Luna og mange flere. Find dit favorit Bella by Permin garn i udvalget af lilla, grønne, gule og blå nuancer og glæd dig til at gå i gang med at strikke det, du går og drømmer om. En ekstra bonus ved at handle hos dem er, at de blot har 1-3 dages leveringstid, og derfor er det ikke langt fra et køb til begyndelsen på et strikkeprojekt.

Hos VegaGarn forhandler de KnitPro strikkepinde af bedste kvalitet

Udover et stort udvalg af garn og garntyper finder man på vegagarn.dk også et bredt udvalg af strikkeudstyr og hækleredskaber, herunder blandt andet KnitPro strikkepinde. Dette mærke er verdenskendt for deres høje kvalitet af strikke- og hækleredskaber, og KnitPro strikkepinde er derfor et godt bud på de rette pinde til dit næste strikkeeventyr. I udvalget på siden finder du både strømpepinde, rundpinde, spidser og kabler samt KnitPro strikkepinde i både messing, karbon og bambus. Der er derfor både noget til enhver smag og til de fleste formål, og derfor er der også en god chance for, at du finder lige netop det, du har brug for i det brede sortiment på vegagarn.dk. Klik ind på deres hjemmeside allerede i dag og køb dig fattig i alt fra håndarbejdsbøger, broderstof og brodergarn, bamsefyld, tasker og kurve samt hækleopskrifter og strikkeopskrifter.