AKJUMEN

Trangia og Haglöfs. Shop fra førende leverandører på effektlageret.dk

Hos Effektlageret har de samlet nogle flotte mærker til jagt, fiskeri og det aktive udeliv. I denne artikel kan du læse om Trangia og Haglöfs. Det kan dog også anbefales at kigge igennem de mange andre brands som Patagonia, Zippo, Jetboil etc.

Trangia køkken til friluftsoplevelser

Trangia har længe sat standarden her i Skandinavien. Der er ikke nogen, som kommer tæt på deres stormkøkken, der giver mulighed for at tilberede mad i den frie natur. Det svenske mærke er en af de ældre spillere med kvalitetsløsninger til friluftsentusiaster helt siden 1925. Et Trangia stormkøkken er et uundværligt værktøj til bushcraft her i Norden. Hos Effektlageret kan de vejlede dig. Fordi der sælges flere forskellige typer stormkøkkener fra Trangia, og du kan også købe reservedele online. Bestil bl.a. en kedel og sikkerhedsflaske, der er nem at tage med på dit vildmarkseventyr. Du finder et af DK’s bedste Trangia udvalg på www.effektlageret.dk, og så er der samtidig prismatch på hele sortimentet!

Få prismatch på Haglöfs tøj hos Effektlageret

Hvis du elsker Haglöfs, så læs med her. Hos Effektlageret har de alt fra dette svenske brand. Køb bl.a. Haglöfs beanies, shorts, bukser, soveposer og fodtøj, eller vælg imellem veste, tasker og handsker fra friluftsmærket af. Med tøj fra Haglöfs er man godt klædt på til udfordringer i den vilde natur her i DK, men også hvis man skal længere nord på i Skandinavien. Det er også et ældre mærke helt tilbage fra 1914, og det er i dag kendt for innovation. Faktisk, så er Haglöfs tøj noget af det mest anerkendte i Norden, og det er også en af de største leverandører af friluftstøj. Derfor har Effektlageret også inkluderet et stort udpluk af de mange kollektioner, som den svenske tøjproducent står bag.

 

Spar penge på Trangia og Haglöfs produkter via effektlageret.dk, der tilbyder prismatch på samtlige varer online. Det gælder også, hvis du leder efter jagtudstyr eller fiskegrej online.