AKJUMEN

Exklusivguld.dk forhandler herresmykker og andre Exklusiv smykker

Exklusiv guld og sølv Aps forhandler et stort udvalg af guld, sølv og brillanter, for ikke at nævne ure, boligtilbehør og smykker. Dette føres alt sammen fra en række danske og internationale brands, der fremstiller produkter i høj kvalitet til kunden med sans for samme. Læs videre her om udvalget af Exklusiv smykker, der blandt andet omfatter en lang række herresmykker.

Forkæl kvinden i dit liv med Exklusiv smykker

Exklusiv guld og sølv Aps forhandler blandt andet deres helt egen kollektion af kvalitetssmykker kaldet Exklusiv smykker. Exklusiv smykker fås i 14 eller 18 kt. rød-, hvid-, og rosaguld, hvoraf nogle er prydet med enten brillanter eller farvede ædelstene. Find for eksempel et par Brillant creoler, der både fås i hvid- eller rødguld med brillanter i enten 1,12 ct eller 1,12 ct. Halskæder fra udvalget af Exklusiv smykker er til dig, der elsker romantik eller leder efter den perfekte gave til en vigtig kvinde i dit liv. Her finder du for eksempel en Exklusiv Roset halskæde i 14 kt. hvidguld med safir og brillanter. De mange Exklusiv smykker udvælges helt selv af butikkens ejer Maja. Hun besøger nemlig gerne messer i hele verden, for at kunne finde det bedste udvalg af smykker til sine mange kunder. Exklusiv smykker kommer desuden altid i original æske og med et medfølgende diamantcertifikat.

Giv manden i dit liv flotte herresmykker fra Wellington

Herresmykker udgør en større og større del af udvalget hos Exklusiv guld og sølv Aps. Her finder du herresmykker, der er perfekte som gaveidé til ham — hvad end det er kæresten, sønnen eller dig selv. Udvalget af herresmykker omfatter blandt andet ringe, armbånd, pengeklips og naturligvis et stort udvalg af manchetknapper. Alle disse herresmykker fås fra nogle af markedets mest populære producenter. Det gør at du med sikkerhed vil kunne finde det helt rigtige tilbehør til dit antræk til både hverdag og fest. Vælg blandt andet mellem Mont Blanc, Daniel Wellington, Bering, Tommy Hilfiger og Georg Jensen. Tag for eksempel de klassiske Georg Jensen manchetknapper i sterlingsølv med sort onyx. Eller find en Sartorial pengeklips fra Mont Blanc blandt udvalget af herresmykker. De mange herresmykker dækker dog mest af alt manchetknapper, da disse er en uundværlig del af de fleste mænds garderobe. Du finder derfor også flotte manchetknapper fra for eksempel Mont Blanc, der kommer i mange forskellige designs, sådan at du har noget at vælge imellem. Tag for eksempel de specielle Heritage Spirit manchetknapper i stål, der er prydet af jordens halvkugle i midten.

Se de mange andre flotte designs på www.exklusivguld.dk, hvor du også læser mere om den fri fragt ved køb over 625 kr. og den smarte bytteservice.