AKJUMEN

Find alt lige fra eksklusive Triwa ure til en flot sparebøsse hos Guldsmed Østergaard

Hos Guldsmed Østergaard kan du købe smykker online, samt ure og dåbsgaver. Læs mere om en flot eksklusiv sparebøsse og om ure fra Triwa her.

Den helt rette sparebøsse

Hvis du skal finde en dåbsgave, så har Guldsmed Østergaard mange forskellige gode bud på, hvad det kunne være. Der er bl.a. et bredt udvalg af flotte sparebøsser i butikken med mange forskellige sjove motiver. Her er både magiske frøprinser, Mumitrolde, Kaj og Andrea, bamser, grise, slotte, drager, biler og mange flere flotte sparebøsser i sølvplet eller fortinnet. Hvis du køber en sparebøsse kan du tilkøbe en gravering, så dåbsgaven bliver personlig. Der er mange forskellige at vælge imellem, og du kan nok finde en, som du tænker vil passe til den lille. En sparebøsse er en god gave til et lille barn, fordi det repræsenterer barnets helt eget domæne, hvor barnet kan gemme sine egne penge og spare op til en dag at kunne købe noget til sig selv. Derfor er det en populær gave til barnedåb og fødselsdage til mindre børn. Find lige den, du tænker passer til den lilles personlighed.

Triwa armbåndsure

Guldsmed Østergaard sælger også ure til voksne, og der er mange forskellige mærker at vælge imellem, men man må dog nævne det svenske mærke Triwa, som har gjort sig bemærket inden for det sidste årti med deres ret nytænkende og enormt smukke design. Der er mange forskellige modeller at vælge imellem til både mænd og kvinder, og deres armbåndsure har det til fælles, at de alle er enormt smukke og elegante i deres design. Du kan helt sikker finde lige det ure, som passer lige til dig i sortimentet. Triwa står for Transforming the Industry of Watches og det kan man godt se på deres design, for de er virkelig nytænkende og super elegante. Der er noget tidsløst over dem, samtidig med at urskiverne egentlig er semi-radikale i deres design, og kombineret med de perfekt afstemte urremme ofte i læder eller stål, går det op i en højere enhed. Find flotte Triwa ure på guldsmedoestergaard.dk.