AKJUMEN

Find produkter til at dekorere eller styrke helbredet hos dine negle på www.allaboutyou.dk

All About You er til dig, der elsker at pleje, male og dekorere dine negle med lækre produkter af ekstremt høj kvalitet. Besøg butikken i Næstved eller webshoppen, hvis du drømmer om negleolie til velduftende pleje af dine negle eller et gelenegle startsæt sådan at du kan komme godt i gang med dine unikke negledesigns.

Få sunde negle ved brug af negleolie

All About You forhandler et bredt spektrum af produkter, du kan bruge til at pleje og passe godt på dine negle og fingre. Det er ingen hemmelighed at creme og negleolie kan gøre underværker for dine negles helbred og ikke mindst udseende. Dette er netop hvorfor All About You’s sortiment inkluderer mange forskellige typer af negleolie, alle fra Nails2000 og alle i ekstremt høj kvalitet. Du smører og masserer bare en smule negleolie ind i negl og neglebånd, for nærende og velduftende pleje, der holder i lang tid. Negleolie fra All About You fås med flere forskellige dufte, men fælles for alle negleolier er dog, at de er af høj kvalitet og ikke testet på dyr.

Kom i gang med at lave negle med et gelenegle startsæt

Efter at have plejet og passet godt på dine negle, mangler du da bare et fantastisk lag gellak i en fin farve. Kom godt i gang med et gelenegle startsæt fra All About You, der indeholder alle de produkter og alt det udstyr du behøver for at kunne lave flotte og holdbare negledesigns. Hvis du er helt ny til den fantastiske verden af nail art og gelenegle, er et gelenegle startsæt et godt produkt at tage dine første skridt med. Med et gelenegle startsæt fra All About You hjælpes du nemlig på vej med produkter af ekstrem høj kvalitet, sådan at du trygt og sikkert kan bruge alle produkter uden det store kendskab i forvejen. Ingen produkter er testet på dyr, men alle produkter er til gengæld produceret med vejledning fra kyndige fagpersoner.

 

Skynd dig forbi www.allaboutyou.dk og dyk ned i det store sortiment af produkter som dine negle vil takke dig for senere hen. Hvis du har mulighed for det, kan du tilmed besøge butikken i Næstved og få en personlig snak om dine negle med en kompetent medarbejder.