AKJUMEN

MVMT og Breitling ure til mennesker med sans for stil

Køb adskillelige typer af ure fra Breitling og det moderne mærke MVMT hos Guldsmed Østergaard. Inde på hjemmesiden guldsmedoestergaard.dk kan du vælge mellem de bedste urproducenter i landet og få levering uanset hvor henne i Danmark, uret skal sendes hen til.

De eksklusive Breitling ure forhandles hos Guldsmed Østergaard

Breitling er en eksklusiv producent af ure, og Guldsmed Østergaard er en udnævnt forhandler inden for salg fra mærket her. Det betyder, at du får de rigtige priser på dit Breitling ur, når du handler på guldsmedoestergaard.dk. Vælg mellem adskillelige herreure og dameure fra mærket her, da Guldsmed Østergaard normalt har omkring 40-50 forskellige modeller fra mærket til salg af gangen. Hvis du har sat dit blik på en model, der ikke er på lager, kan Guldsmed Østergaard bestille den hjem, uden at du påbydes købetvang. Breitling ure starter på priser fra 17.000 kroner og opad. Denne urbutik fra Skive kan tilbyde en byttehandel, hvis du ønsker at bytte din gamle model til et nyt ét. Læs meget mere om Breitling og forhandleren fra Skive på www.guldsmedoestergaard.dk.

Køb MVMT Nova Stella ure med levering i Danmark via www.guldsmedoestergaard.dk

Det nye og moderne mærke MVMT har taget verdenen med storm. Bliv en del af ”Movement” med en af de mange smarte modeller som fx Nova Stella. Guldsmed Østergaard er en førende forhandler i Danmark af MVMT ure både til damer og herre. Mærket henvender sig især til ungdommen med stilfulde ure i en god kvalitet med masser af cool detaljer. Visionen bag MVMT og deres ure er at skabe kvalitetsprodukter, som man kan betale sig fra. Succesen er et faktum, hvilket man bl.a. kan se på deres over 4.500.000 følgere på sociale medier. Hos Guldsmed Østergaard kan du købe feminine og MVMT dameure med mindre skive, eller mere rå og maskuline modeller til herren.

 

Mangler du nyt ur, eller kigger du efter et dameur eller herreur som gave? Guldsmed Østergaard tilbyder bl.a. modeller fra MVMT og Breitling med levering i hele Danmark. Kig nærmere på guldsmedoestergaard.dk, og bestil allerede i dag.