AKJUMEN

Badeanstalten har alt fra håndsprit gel til bodylotion

Alle trænger til at have en god hudplejerutine, der gør den er blød og rar. Det føles fantastisk, uanset om man er meget ude eller inde. Derfor har Badeanstalten også lavet nogle hudplejeprodukter, der er essentielle i enhver hudplejerutine. De tilbyder blandt andet bodylotion og håndsprit gel, som ikke kan undværes i vores hverdag.

Hold dine hænder bakteriefri med håndsprit gel

Så normalt som handsprit gel er blevet, er det selvfølgelig nødvendigt at give kunder og ansatte muligheden for at bruge det. Hvis du vil undgå parfume, så vil en håndsprit gel fra Badeanstalten være det bedste valg. Her har de bevidst undladt parfumen, da det netop ikke er godt for huden, og der er flere der har parfumeallergi. Deres håndsprit gel er lavet i høj kvalitet, og følger Statens Serum Instituts krav om 75-85 % alkohol. Deres håndsprit gel er på 70 %. De har håndsprit gel i tre størrelser - 300 ml, 500 ml eller 2500 ml. På virksomheden, eller ude hvor kunderne går rundt, er det helt sikkert 2500 ml der bør opsættes.

Gør huden blød og behagelig med en god bodylotion

Når du ønsker hudplejeprodukter i god kvalitet, der efterlader huden blød og behagelig, så har Badeanstalten det rette til dig. Deres bodylotion findes i forskellige typer, så der vil helt sikkert være noget til dig. Du kan blandt andet finde bodylotion, der er skabt til tør hud, som specielt er godt for dem med tør hud, når vinteren melder sin ankomst. Du kan derfor vælge en god bodylotion, der passer til din hudtype, så du er sikret en behagelig blød hud. Badeanstaltens hånd- og bodylotion er lavet på hvid the-ekstrakt, der trænger dybt ind i huden. Det er med til at binde fugten, som efterlader huden blød og lækker.

Alt dette og mere har Badeanstalten i høj kvalitet. De bruger tid på at udvikle deres hudplejeprodukter, så du kun får det bedste.