AKJUMEN

Bedste kreatin og isolat proteinpulver

Køb markedets bedste kreatin hos Starlabs Nutrition, og se deres udvalg af isolat proteinpulver via starlabs.dk.

Muligvis det bedste kreatin på det danske marked

Starlabs Nutrition forhandler rent og kvalitetsfuldt kreatin til stærke priser. Det er et kvalitetsbrand, som er skabt af mennesker, der har forstand på træningsdetaljerne. Dette betyder, at du får noget af det bedste kreatin, hvis du vælger deres CR5 formel. Smagen er gjort neutral, så du kan blande det med proteinpulver fra samme brand, som kommer med smag. Det er væsentligt at indtage nok væske, når du indtager kreatin for at få det optimale resultat. Stoffet kan give en præstationsfremmende effekt i forhold til intensiv og eksplosiv træning som fx styrketræning. Man kan typisk tage en ekstra gentagelse, hvis man er på en kreatin cyklus, hvilket betyder større aktivering af muskelgrupperne og dermed muskelvækst. Det er ikke svært at forstå, at mange danske atleter (amatører, seriøse og eliteniveau) indtager stoffet regelmæssigt.

Isolat proteinpulver - Hver eneste procent tæller

Det, som indtages mest i motionscentrene, er proteinpulver. Der er forskel på mærkerne og kvaliteten. Isolat er noget af det bedste, da det har gennemgået avancerede mikro-filtrationsprocesser. Starlabs Nutrition har skabt deres unikke I90 isolat protein, der også indeholder andre relevante stoffer, men minimalt med laktose, kulhydrater og andre reststoffer. Deres isolat proteinpulver fås som en række lækre smagsnuancer. Du kommer til at elske deres iskaffe variant. Hvis du hælder mere til jordbær, vanilje eller chokolade er dette også muligt. På starlabs.dk kan du læse mere om anvendelse. Det er eksperter, som står bag webshoppen samt mærket. Dette kan man se på den udførlige rådgivning online, og hvis du kontakter menneskerne bag dette brand, kan du få svar på yderligere spørgsmål om isolat proteinpulver eller andre artikler inden for træningstilskud.

 

Hos Starlabs Nutrition har de udviklet unikke formler, som sikrer seriøse atleter de rette næringsstoffer og andet under træningen. Køb fx isolat protein eller DK’s muligvis bedste kreatin online på starlabs.dk.