AKJUMEN

Bordtennis og fodbold - alt i udstyr

Hos HomeX.dk er de rigtig stærke på bordtennis og produkter dertil. Køb net og borde både til indendørs og udendørs bordtennisspil. Du finder bordtennisbat og covers. Shop bolde og tilbehør, men se også kataloget til andre sportsgrene. Hos HomeX.dk fører de ligeledes fodboldmål til gode priser, hvor de altid har gjort en del for at inkludere ledende mærker i kategorierne. På trods af dette, er det ikke gået udover prislejet. Spar penge på øverste kvalitet inden for håndbold, bobslæder, boksning, basketball m.m.

Tilbehør til bordtennis - bat, bolde, net mv. hos HomeX.dk

I Danmark har vi altid elsket bordtennis, og den succes, som Michael Maze havde, var bestemt medvirkende til at accelerere vores kærlighed for ketsjersporten her. Alle, som har prøvet et spil, ved, at godt udstyr er vigtigt. Ellers er der ikke meget sjov i det. HomeX.dk fører selvfølgelig batcovers og bordtennisborde. De sælger bordtennisudstyr, -bolde og -net. Sponeta er et af mærkerne, som rigtig mange semiprofessionelle kigger imod. Det handler især om den kvalitet, som Sponeta leverer inden for bordtennis. HomeX.dk er samtidig stærke i forhold til Stiga, der jo også er kendt for kvalitet langt uden for sportsgrenen. Du kan trygt købe fra disse to mærker i kategorien med bordtennis hos HomeX.dk, som har telefonisk kundesupport. Så stil gerne dine spørgsmål vedr. bordtennis til det yderst dedikerede personale!

Store fodboldmål og mindre udgaver til børnene

Få masser af inspiration til fodbold hos HomeX.dk. Selvom man dyrker sporten i en klub, er det alligevel vidunderligt også at kunne spille derhjemme. Når fodboldmål er så billige, som de er hos HomeX.dk, kan det næsten ikke betale sig at undlade denne fornøjelse. Ja, du kan både købe fodboldmål til dine børn og til dig selv. Tjek udvalget ud, og find de rette fodboldmål til ethvert behov. Du bør vide, at du får fri fragt på fodboldmål og også rebounders samt kegler på www.homex.dk. Så bestil du blot løs! Glæd dig til at modtage dit fodboldmål, og gå en fodboldrig sommer i møde.