AKJUMEN

Cykelhjem, gear, racercykler m.m. fra Shimano, Trek, Pinarello og andre brands

Børkop Cykler er en traditionsrig forhandler siden 1928. Man finder i dag også en webshop på boerkopcykler.dk, som er spækket med de bedste mærker i industrien som Shimano, BMC med videre. Køb ny cykel, cykelhjelm, gear, dæk og alt andet til sportsgrenen direkte fra egen computer.

Find ny cykelhjelm til MTB, ræs osv. på boerkopcykler.dk

Det er allerede sagt tusinde gange, men det kan aldrig gentages for meget. En cykelhjelm kan redde dit liv. Det er ikke altid, at ulykken er i vores egne hænder. Den rette cykelhjelm beskytter også mod andre trafikanters uopmærksomhed. Hos Børkop Cykler finder du en lang række af flotte design til ræs, MTB, hverdagsbrug og naturligvis også børn. Den rette cykelhjelm skal passe på dit hoveds form, men samtidig også være designet efter din smagssag, så du har lyst til at tage den på hver dag. Der er sket meget i cykelkulturen gennem årene, og i dag cykler langt de fleste danskere heldigvis med en cykelhjelm. Klik ind på boerkopcykler.dk, og find aerodynamiske modeller til landevejen, komfortable modeller til hverdag og meget mere.

Børkop Cykler er storforhandler af gear fra det japanske mærke Shimano

Shimano er og forbliver en af de bedste og mest kendte producenter af gearkomponenter. Selv personer uden dybt kendskab til cykeluniverset har hørt om Shimano. Mærket har mange år på bagen og startede som et simpelt jernfirma i Japan anno 1921, åbnet af Shozaburo Shimano. Mærket producerer i dag gear til citybikes, racercykler og også MTB. Der fremstilles ikke kun high-end gear, men menneskerne bag dette firma er også gode til at skabe mere budgetvenlige gearkomponenter, der har en fremragende sammenhæng mellem pris og kvalitet. Børkop Cykler har et ekstraordinært udvalg af Shimano gear, men også hjul fra dette brand. Hvis du kun leder efter det bedste af det bedste, så tjek deres PRO serie på boerkopcykler.dk.

Børkop Cykler åbner op for deres udvalg til hele landet via webshoppen. Du kan shoppe racercykler, MTB, gear, hjul eller en ny cykelhjelm fra førende mærker som Shimano, Basil, BMC, Giro og mange flere på boerkopcykler.dk.