AKJUMEN

Gør hverdagen mere bæredygtig med genanvendelige kaffefiltre og tandpasta tabletter

Hverdagens daglige gøremål kan gøres mere bæredygtige med Natural Living. Deres store udvalg af miljørigtige produkter gør det nemlig nemmere for dig, at købe hverdagsartikler, som ikke belaster miljøet unødvendigt. Gør for eksempel din morgenrutine lidt grønnere med tandpasta tabletter eller et genanvendeligt kaffefilter.

Med genanvendeligt kaffefilter skåner du miljøet

Natural Living kan gøre morgenkaffen en smule mere bæredygtig med et genanvendeligt kaffefilter. Et genanvendeligt kaffefilter er et alternativ til de konventionelle kaffefiltre, der ofte fyldes med både lim og blegemiddel. I modsætning til disse er et genanvendeligt kaffefilter lavet af stof eller stål, som genanvendes ved henholdsvis at vaske det eller at skylle det rent. Genanvendelige produkter er i sin natur mere bæredygtige end engangsprodukter, men det er de færreste, der tænker over, at netop denne type af produkter også har en effekt på pengepungen. Desuden gør et genanvendeligt kaffefilter det muligt for dig, at samle og genbruge kaffegrums til for eksempel gødning eller som en hjemmelavet bodyscrub. Den eneste form for vedligeholdelse et genanvendeligt kaffefilter kræver er, at du koger det i omkring 10 minutter 1-2 gange om måneden. Kafferester smager nemlig ikke godt, hvilket en god tur i en omgang kogende vand dog skulle kunne klare uden problemer.

Natural Living forhandler tandpasta tabletter for grønnere hverdag

Før du skal ud af døren skal du huske at børste dine tænder! I netop denne situation har Natural Living også sørget for mere miljørigtige alternativer. Tandpasta tabletter er et alternativ til den traditionelle tandpasta i tube. Disse tabletter kommer nemlig ikke i tube, men i stedet i enten komposterbar eller genanvendelig emballage. Tandpasta tabletter er derfor ikke tilsat fylde såsom vand, hvilket gør at de kan komprimeres ned i så små portioner. Dette er smart i flere henseender. Tandpasta tabletter gør det for eksempel muligt for dig, at dosere en passende mængde tandpasta hver gang du børster tænder, og er ligeledes utroligt nemme at have med ud at rejse. Hos Natural Living forhandles tandpasta tabletter fra Ecoliving og Denttabs, der begge fremstilles af både naturlige og veganske ingredienser. Tabletterne fra Denttabs fås desuden med jordbærsmag, som er en variant til børn, der er utroligt nemme at bruge. En tablet tygges og blandes simpelthen bare med spyt, hvorefter tandbørsten gøres våd og du børster tænder helt som du plejer. Tandpasta tabletter kommer i en mængde på 125 stk pr. pakke, hvilket svarer til et forbrug på ca. 2 måneder.

Bestil dine nye hverdagsartikler på den populære webshop www.naturalliving.dk, der har en gennemsnitsscore på 4,7 på Trustpilot.