AKJUMEN

Griptape fra Shakejunt, tøj fra Armada m.m. hos BNA Boardshop

BNA Boardshop forhandler griptape i høj kvalitet. Du finder et stort udvalg af dele til skateboard heriblandt trucks og boards. Køb også tøj til skate og ski fra førende designere som Armada, Stance, 47 og Adidas. BNA Boardshop har et udvalg med mere end 10.000 produkter. At kigge forgæves bliver næppe noget, som du stifter bekendtskab til på bnaboardshop.dk.

Alt i griptape inkl. mærker som MOB og Jessup

På bnaboardshop.dk finder du alt i griptape heriblandt mærker som Shakejunt, Jessup og MOB. Du kan også købe tape fra Diamond, Powell og Element. Se den samlede liste af kvalitetsmærker inden for griptape ved at klikke ind på bnaboardshop.dk, der også gør det muligt at sortere efter pris og farve. Griptape fås i mange design og former. Det er en forudsætning for et godt greb og at lave tricks på sit skateboard. Derfor skader det selvfølgelig ikke, at griptapet er designet i en stil, man er tilpas med. Se alle de fede griptapes online, og bestil til lavere pris. BNA Boardshop er nemlig billige inden for skateboards, rulleskøjter, løbehjul og meget mere.

Kigger du efter Armada-vanter eller -jakker?

Spørger man skiløbere og snowboardere om et favoritmærke, hvis de bare skulle vælge ét, så falder valget ofte på Armada. Med Armada får man et innovativt design, og i modsætning til andre brands blev dette brand først lanceret i 2002. Det betyder en nyere vinkel på skisport og moderne tøj, der også yder en masse komfort. Det var en række prominente figurer inden for snowboard og ski, der lancerede Armada. På bnaboardshop.dk kan du f.eks. købe tasker, vanter, pullovers, jakker og ski fra Armada. Gå frit på udkig blandt de bedste produkter. BNA Boardshop har sørget for at spække denne brandkategori med ekstra meget af det gode.

BNA Boardshop har også et bredt udvalg kaldet ”Back to School”. Der finder du alt inden for tasker, tøj og sko, nu når det er tid til at starte på undervisningen igen. Læs mere om kataloget på bnaboardshop.dk, hvor du også kan købe fra brands som Oakley, Momentum, Mellow og Neff.