AKJUMEN

På udkig efter ny motionscykel eller løbebånd?

Vejen til velvære starter hos Saga Trim. Deres forretning med 700 kvadratmeter byder på de bedste mærker inden for træningsredskaber. Køb den nye motionscykel eller det nye løbebånd allerede i dag via sagatrim.dk.

Gør noget ved formen med et løbebånd fra Saga Trim

Løb giver mere overskud, et længere liv og mindre stress. Der er utallige veldokumenterede sundhedsfremmende effekter ved løb, men det er ikke altid, at vejret er til en løbetur udendørs. Hvis hele vejen er dækket med is, er det sjældent risikoen værd at traske udendørs. Et løbebånd betyder, at du kan stille dig op på det når som helst. En af de ting, man kan gøre på det, er intervaller. Du behøver ikke at tænke på tempoet. Det kræver bare, at du holder fast. Saga Trim sælger kvalitetsmodeller med indstillingsmuligheder. Køb derfor nyt løbebånd fra Peak Fitness, Nautilus, Kettler, Tunturi og flere andre. Disse kommer fx med pulsstyring. Med et løbebånd fra et af disse mærker, behøver du ikke længere at være i vejrets nåde.

Motionscykel med indstillingsmuligheder – sagatrim.dk

Det er selvfølgelig ikke kun cyklister, der benytter en indendørs motionscykel til at træne uden for sæsonen, eller når humøret ikke er til at erobre landevejene, men det er bestemt en af målgrupperne. Mange almindelige mennesker, som ikke har en ambition om at deltage i et cykelløb, benytter også en motionscykel, da det er en glimrende måde at forbedre konditionen på. Det er ganske simpelt. Få pedalerne til at køre rundt – igen og igen. Der er også et lavt skadespotentiale sammenlignet med mange andre sportsgrene. En anden fordel ved at benytte motionscykel er, at man kan se en film, spille et spil eller andet, mens man benytter den. Dette er især lækkert på de lange, men mindre intense cykelture. Hos Saga Trim kan du både finde en motionscykel fra Kettler, Flow Fitness, Schwinn, Stamina og mange andre mærker – alt sammen på sagatrim.dk.

 

Webshoppen Saga Trim byder ind med redskaber til træningen fra stærke brands. Køb en motionscykel, nyt løbebånd eller måske en crosstrainer eller romaskine? Se udvalget på sagatrim.dk.