AKJUMEN

Seriøst træningsudstyr – romaskine eller crosstrainer fra Saga Trim

Der er store konditionsmæssige fordele at høste ved at bruge en crosstrainer eller romaskine, som rammer hele kroppen. Kom, og prøv træningsudstyret inden køb hos Saga Trim i deres 700 kvadratmeter butik i Herlev.

Træn hele kroppens muskler i eget hjem på en romaskine

Hvis du er forelsket i at ro, så er det en solid investering at have en romaskine stående i eget hjem. Saga Trim sælger romaskiner til private fra kendte mærker. Det brand, der er mest kendt af dem alle, er nok Concept 2, hvor du naturligvis finder adskillelige modeller fra hos denne butik. Prismæssigt ligger Concept 2 lidt over de andre romaskiner, men det er ikke for sjov, at alle seriøse roere benytter maskiner fra dette mærke. På sagatrim.dk kan du også bestille fra andre brands. Vælg fx mellem en romaskine i træ fra WaterRower og modeller fra Kettler i den lidt billigere ende af prisskalaen. Der er mulighed for afhentning på eget lager, og når du bestiller en romaskine hos Saga Trim er du garanteret prismatch. Gør dig selv den tjeneste at se nogle videoer om ordentlig roteknik, og find nogle nybegynder træningsprogrammer, hvis du starter fra bar bund. Tøv ikke med at spørge Saga Trim til råds, hvis du brænder inde med spørgsmål til valg af romaskine, men også i forhold til selve træningen.

Forbrænd flere kalorier på færre tid på en crosstrainer

Hvad er det træningsredskab flest benytter i motionscentret? Det er de fleste steder en crosstrainer, da den er så multifunktionel. Man træner både muskelgrupper i overkroppen og underkroppen. Den kan benyttes som opvarmning til styrketræning, men den kan også være et træningspas i sig selv. Man kan indstille intensiteten og lave intervaller, eller man kan tage et langt fedtforbrændingstræningspas i et roligere tempo. Med en crosstrainer i eget hjem kan du til hver en tid dyrke funktionel træning. Det er ikke en hemmelighed at god form letter på stresset og giver mere overskud i den daglige dag. Hos Saga Trim kan du købe en crosstrainer til en god pris. Du finder også den kendte Bowflex Max Trainer blandt udvalget.

 

Bestil en crosstrainer eller romaskine til privaten på sagatrim.dk.