AKJUMEN

Stoftest og holdningskorrigerende BH’er fra SANKOM

Køb stoftest af høj kvalitet hos Jepsen HealthCare. Du finder test mod stofmisbrug til brug af private og fagfolk. I denne artikel kan du også læse mere om de holdningskorrigerende BH’er fra SANKOM - mere info på www.jepsenhealthcare.dk.

Stoftest fra Rapid Response - Jepsen HealthCare

Køb en præcis stoftest hos Jepsen HealthCare, der forhandler en række narkotest af god kvalitet. Du finder både pålidelige stoftest til private og til fagfolk på jepsenhealthcare.dk. Køb bl.a. urinprøver, der giver et klart svar på blot 10 minutter. Der kan være mange grunde til, at man vil teste for stofmisbrug både i privaten og i firmaet. Det er vigtigt, man benytter sig af stoftest fra anerkendte mærker, så man får et svar, der passer. Stofmisbrug er en grov anklage og ikke en man skal foretage baseret på upålidelige narkotest. Rapid Response narkotest, der forhandles på jepsenhealthcare.dk, er både godkendte med standarderne fra FDA og CE og kan anvendes til en lang række af formål både i sygehuse, efterskoler m.m.

SANKOM holdningskorrigerende BH - Mange sundhedsmæssige fordele

Køb en SANKOM holdningskorrigerende BH, som trækker skuldrene tilbage. Dette er medvirkende til at give en ret ryg og en bedre positur, som kommer til at gavne dig igennem hele livet. Det er helt naturligt og særdeles komfortabelt at benytte en holdnings-BH fra mærket SANKOM. Man forbedrer ikke blot ryggens holdning, men modellerne fra SANKOM er også med til at give en push-up effekt og til at forebygge udvikling af dobbelthage. Der er også noget, som tyder på, at man kan forebygge hovedpine og skjule BH deller med en SANKOM holdningskorrigerende BH. Det er et medical class 1 device hjælpemiddel af høj kvalitet, som er udviklet af specialister. Køb din holdnings-BH online på jepsenhealthcare.dk, og opnå fordele på kort tid.

Find sundhedsudstyr hos Jepsen HealthCare, der besidder en høj kvalitet. Dette kan være alt fra stoftest fra Rapid Response, som kan bruges af private og af fagfolk, men også holdningskorrigerende BH’er fra SANKOM, der bidrager til en bedre positur og ret ryg. Se hele udvalget ved at klikke ind på www.jepsenhealthcare.dk.