AKJUMEN

Stort udvalg af crosstrainere og motionscykler til private og erhverv

Det giver en vis form for frihed at have sit eget træningsudstyr. Hos Saga Trim sælges motionsudstyr til privaten, men også til motionscentre, sygehuse, institutioner m.m. online via sagatrim.dk. Køb f.eks. en crosstrainer og motionscykel, eller hvad med et løbebånd eller en romaskine?

Saga Trim tilbyder en crosstrainer til enhver type kunde

Bestil en crosstrainer i dag, og hav et træningsredskab derhjemme, du altid kan tage i brug. Det er motiverende at have adgang til sin egen crosstrainer døgnet rundt uden at skulle tage i motionscentret og uden at skulle stå i kø for at komme til den. Derfor vælger mange danskere også at købe en crosstrainer selv. Saga Trim leverer bl.a. de positivt omtalte Bowflex Max Trainer modeller. Uanset om man er i dårlig form eller garvet, så kan en crosstrainer give den rette udfordring. Her rammer man bredt. Man opnår en god allround og full body træning. Du stimulerer musklerne og forbedrer kondien. Køb f.eks. en crosstrainer med intervalprogrammer. Disse inspirerende programmer gør det muligt at presse sig lige den ekstra tand, og det er der, man for alvor oplever forbedringer i kondien. Køb en Max Trainer fra Bowflex eller en af de andre modeller fra Impulse, Schwinn, Peak Fitness eller et af de andre brands, som tilbydes via www.sagatrim.dk.

God pris på motionscykel via sagatrim.dk

En motionscykel er også glimrende at opstille i soveværelset eller andre steder i hjemmet. Måske er du ved at bygge dit eget træningscenter i garagen? Du finder alt det fitness udstyr, du har brug for via sagatrim.dk. En motionscykel er et primært stykke motionsudstyr. Der er ingen nåde. Den giver dig det tilbage, du ofrer, men du skal være villig til at træde til i pedalerne. Uanset om du har ambitioner om at deltage i gadeløb, eller du ønsker at tabe nogle overflødige kilo, så er en motionscykel et perfekt træningsredskab, som med fordel kan indgå i de flestes træningsprogrammer. Den cykliske bevægelse er med til at reducere stødene, som man f.eks. får ved at løbetræne. Køb en motionscykel i dag hos Saga Trim.

 

Se de gode priser på motionscykler og crosstrainere hos Saga Trim, der tilbyder prismatch.