AKJUMEN

Sygdomsangst - Behandling med metakognitiv terapi i København

Psykolog Maria Bang tilbyder metakognitiv terapi i Lyngby og København området. Få hjælp til at håndtere sygdomsangst og andre mentale problemer. Læs mere om psykologhjælp, og se de forskellige behandlingsmuligheder til psykiske lidelser på mariabang.dk.

Få hjælp til sygdomsangst hos Psykolog Maria Bang

Mange danskere går med sygdomsangst, og det kan være noget, som sætter markante præg på det daglige. Psykolog Maria Bang tilbyder behandling af helbredsangst og sygdomsangst i hovedstaden. Angsten kan udfolde sig i en frygt for at dø eller blive alvorlig syg enten med specifikke eller en generel mængde af alvorlige sygdomme som kræft. Går du med konstant sygdomsangst, som påvirker dig i det daglige? Søg hjælp, inden problemerne forværres. Tag kontakt til Psykolog Maria Bang i Lyngby, og få effektiv behandling af sygdomsangst. Der er meget, man kan gøre for at komme angsten til livs og få en hverdag, hvor frygt for sygdomme og ens helbred ikke er så altoverskyggende. Læs mere om denne mentale lidelse på mariabang.dk.

Metakognitiv terapi i Lyngby

Hvad er metakognitiv terapi? Klik ind på www.mariabang.dk, og find lidt information om emnet. Det er effektiv behandling med resultater, og det er også en relativt ny psykologisk, terapeutisk metode til at behandle et væld af psykiske lidelser. Det er evidensbaseret behandling, og metakognitiv terapi bygger derfor på velfunderet forskning og pålidelige studier. Psykolog Maria Bang har erfaringer med at behandle med metakognitiv terapi i Lyngby klinikken. Læs mere om metakognitiv terapi i KBH online via mariabang.dk, og tilmeld dig en samtale allerede i dag.

 

Går du med psykologisk ballast, som er forstyrrende i din hverdag? Psykolog Maria Bang har mange kompetencer inden for mentale lidelser, og hun kan hjælpe dig med at tage skridtet videre og opnå et liv med mere overskud og psykologisk velvære. Denne psykologklinik i Lyngby tilbyder behandling af sygdomsangst og angst for helbredet. Det er også en af Københavns førende klinikker, når det kommer til metakognitiv terapi - mere om emnerne på www.mariabang.dk.