AKJUMEN

Tandklinikken i Sundhedshuset udfører førsteklasses tandlægearbejde, både når det gælder delpoteser og helproteser

Hos www.ny-tandprotese.dk bliver du mødt af det mest professionelle, imødekommende og erfarne team af både tandlæger, -teknikere og -plejere samt kirurger og klinikassistenter. Med over 25 års erfaring er Tandklinikken i Sundhedshuset stedet, du skal tage hen, hvis du har brug for en helprotese eller delprotese i Randers og omegn. Tøv ikke med at tage kontakt i dag, hvis du ønsker at give dine tænder nyt liv.

Kvalificeret og dygtig tandlæge i Randers

Hvis du er bosat i Randers og omegn, bør du tjekke Tandklinikken i Sundhedshuset ud. Her finder du nemlig den allerbedste service og får de bedste resultater, når du har problemer med dine tænder. Tandklinikken i Sundhedshuset er bl.a. kendt for deres delproteser i Randers, som udføres professionelt og smukt. Med en delprotese i Randers hos Tandklinikken i Sundhedshuset får du erstattet en eller flere tænder, så det ser ægte og naturtro ud, samtidig med at delproteserne er de bedste i Randers. Med Tandklinikken i Sundhedshusets delproteser i Randers er du både sikret lige så god stabilitet og tyggeevne, som dine naturlige tænder.

Læs om mulighederne for en helprotese på ny-tandprotese.dk

En helprotese eller et gebis, som det også kaldes, er et større indgreb, som de udfører med stor professionalitet og præcision hos Tandklinikken i Sundhedshuset. Dog tilbydes der en konsultation med en tandtekniker, inden du beslutter dig for at få en helprotese, da dette er en større ting end f.eks. en delprotese. Dog er Tandklinikken i Sundhedshuset det helt rette sted at få lavet en helprotese, hvis du overvejer det. Her har de nemlig det mest kyndige og dygtige team, som har kendskab og erfaring indenfor nye teknikker og muligheder i forbindelse med netop en helprotese.

 

Tøv ikke med at tage kontakt til Tandklinikken i Sundhedshuset i dag, hvis du har brug for rådgivning i forbindelse med og/eller behandling af dine tænder.