AKJUMEN

Team tøj til stærke priser hos klubshoppen Sportyfied

Sportyfied er en klubshop, hvor hold inden for fodbold, basketball og håndbold kan bestille team tøj, der er personliggjort. Skab en unik holdbeklædning allerede i dag på www.sportyfied.com. Det tager blot ti minutter.

En klubshop til fodbold, håndbold og basketball

Sportyfied er en klubshop, som man har adgang til online. Her kan man bestille klubtøj til sportsgrene som basketball, fodbold og håndbold til rimelige priser. Der tilbydes stilkombinationer fra mærkerne Joma, Select, Hummel samt Puma, som danner grundlaget. Dernæst vælges farven, og du sender holdets logo ind. Det er også muligt at få trykt sponsorer på, når man benytter sig af denne klubshop. Så sender Sportyfied ordren videre, og efter blot 2-3 uger har I ny beklædning klar til jeres hold. Du kan købe holdtrøjer, shorts og sokker samlet, men der sælges også kombinationer uden sokkerne, hvis I gerne vil slippe af med et mindre beløb. Klik ind på denne klubshop på www.sportyfied.com, og bestil. Det tager under et kvarter at købe sportsbeklædning online.

Team tøj til rimelige priser online via www.sportyfied.com

Sportyfied fører team tøj med tryk fra Joma, Select og Hummel. Tøv ikke med at tage kontakt til firmaet bag webshoppen, hvis du er i tvivl om processen. Hos Sportyfied har de mange års erfaringer med at designe team tøj til forskellige klubber i Danmark. Derfor er processen strømlinet, og det tager ikke lang tid at aflægge en ordre med team tøj med tryk til hele holdet. Der forhandles altid mange modeller både inden for basketball, håndbold og fodbold, og for hver model kan I lege lidt med farvesammensætningen. Resultatet bliver unikt team tøj, som ikke ligner nogen andre klubber i ligaen. Start dit eget design blot med få klik på hjemmesiden, og kom et skridt nærmere på team tøj til jeres sportsforening.

 

Det koster ikke det hvide ud ad øjnene at bestille team tøj hos Sportyfied, som er en velrenommeret klubshop med leverance til hele Danmark. Se de forskellige muligheder allerede i dag online på www.sportyfied.com.