AKJUMEN

Alt fra diverse kimonoer til modetøj fra Custommade kan findes hos EDIE

Er du typen, som ikke altid når at få fat i den nyeste tøjkollektion, mens den er der? Så er det nye outlet koncept EDIE lige noget for dig. Hos dem finder du nemlig masser af lækkert kvalitetstøj, som er fra tidligere kollektioner, der ikke er blevet solgt. Du kan se alt det lækre tøj på deres hjemmeside, edie.dk, og derfra nemt finde det tøj, som du søger.

Populære kimonoer

Indenfor de sidste par år, har den klassiske kimono vundet frem i den danske modebranche, og den ses i mange forskellige udgaver og variationer. Hos EDIE er de ligeledes med på moden, og du kan også finde en flot og lækker kimono hos dem, blot fra en tidligere kollektion. Når du køber en flot kimono hos EDIE kan du altid være sikker på, at både kvaliteten er i top og prisen er i bund, og lige nu får du helt op til 64/% rabat på den flotte Blanche Abi denim kimono. Du kan også vælge at klikke ind forbi hjemmesiden, og se det flotte kimono udvalg, der derudover også tilbyder kimonoer fra mærkerne M-Wiesneck og Minimum. Lyder dette som noget for dig, så tag og smut ind forbi allerede i dag, og bliv overrasket over, hvor godt et køb, du kan gøre, på helt nye kvalitets kimonoer.

Kvalitetstøj fra danske Custommade

Et af de brands, som de udbyder hos EDIE er det populære og danske mærke, Custommade. Custommade er kendetegnet ved dets altid høje kvalitet, samt deres sofistikerede og tidsløse design, der bringer noget kant og energi ind i det moderne. De Custommade kollektioner, som du finder hos EDIE, er dermed ikke gået af mode endnu, og kan sagtens bruges i mange år ud i fremtiden. Så hvorfor betale mange penge for Custommade, når du kan spare helt op til 75&% ved at købe tøj fra deres ældre kollektion? Hos EDIE har de meget forskelligt Custommade tøj, der strækker sig helt fra bluser til kjoler over bukser og striktrøjer. Der er med andre ord, altid noget for alle i deres udbud, og du vil med garanti finde noget, som passer til dig og din stil.