AKJUMEN

Hos Skindhuset.dk kan du bl.a. købe komfortable luffer og Randers Handsker til gode priser

Skindhuset.dk forhandler nogle af de bedste mærker indenfor handsker og luffer, heriblandt Randers Handsker, som er et af de mest kendte mærker i Danmark, og er også udbredt til store dele af verden.

Luffer lavet i lammeskind

Oplever du at fryse om fingrene på cyklen eller gåturen, og ikke føles varmt nok med handsker. Derfor kan luffer være en løsning for dig, da luffer dækker hele hånden i samme ’rum’. Hos Skindhuset.dk finder du flere forskellige modeller af luffer, hvor foret har stor betydning for komforten. Du kan blandt andet finde luffer, som er lavet i lammeskind, og foret er lavet af kaninfor. Hvis du ikke synes, at de er varme nok, så kan du også finde produkter, som er lidt lunere. Her kan du på www.skindhuset.dk finde rulamsluffer, som har en længere holdbarhed end almindelige, og er en anelse mere kraftige end normalt. Der er med andre ord et stort og flot udvalg at finde hos Skindhuset.dk, som er en af de gode grunde til at handle om netop dem. De har egen import, så de ved, hvad de sælger, og hvis du køber for over 1500 kroner, så er leveringen gratis.

Randers Handsker til mænd og kvinder

Med over 200 år i branchen, så har Randers Handsker været længere end fleste på markedet. Her har de solgt luksushandsker til både mænd og kvinder. Rent historisk, har der været produceret handsker i Randers siden 1200-tallet, mens de nuværende ejere af Randers Handsker, har ejet fabrikken siden 1927. Ejerne har herefter videreført de traditioner, som der har været forbundet med produktionen af handskerne, og Randers Handsker er siden blevet hofleverandør. Randers Handsker har også hjulpet det danske forsvar, med at lave holdbare løsninger, da der er store krav til gode handsker her. Det er nødvendigt for jægersoldater og frømænd at kunne glide ned af et reb, men samtidig betjene et våben. Her er tykke handsker ikke at foretrække, men tynde handsker med stor holdbarhed, og som ikke går i stykker med det samme. Det samme gør sig gældende for det danske politi, hvor der også blive stillet lignende krav til handskerne.