AKJUMEN

Køb en smuk Stine Goya kjole og tasker fra Ellies and Ivy til gode priser hos Mette F

#
Er du på udkig efter en butik, der tilbyder alt fra moderne dametøj, cool sneakers, smukke smykker til lækre taster? Så er Mette F uden tvivl det helt rigtige sted for dig. På deres hjemmeside, mettef.dk kan du se det flotte udvalg af alle de lækre mærker, såsom; Ganni, Stine Goya og Jane Kønig. Så tag og kig ind forbi allerede i dag.

Stine Goya kjole i flot design

Skal det være top fashion, så skal man have fat i en Stine Goya kjole. Det ved de hos Mette F, og derfor finder du altid et stort og lækkert udvalg af hjemmedesignet tøj og accessories fra den anerkendte designer og model, Stine Goya, hos dem. Når du køber en Stine Goya kjole kan du altid være sikker på at få mere end en kjole, da deres brug af farver og mønstre gør kjolen til noget helt specielt. Du vil uden tvivl skille dig markant ud fra mængden, hvis du køber en elegant Stine Goya kjole, der efterhånden er indbegrebet af indbegrebet af eksklusivt skandinavisk dametøj til den modebevidste kvinde, der dog samtidigt ønsker et afslappet look. Lyder dette som noget for dig, så tag og klik ind forbi hjemmesiden nu, og find din næste Stine Goya kjole.

Tasker fra Ellies and Ivy

Et af de mærker, som de sælger hos Mette F, er det lækre Ellies and Ivy, som især er kendt for deres specielle tasker. Ellies and Ivy tasker bliver kun produceret i et meget begrænset antal og er alle håndlavede, hvilket er med til at øge der eksklusivitet. En Ellies and Ivy taske bliver fremstillet i Indien, hvor de laves af den lækreste 100% silke, der gør at kvaliteten er i top og stoffet blødt. Ellies and Ivy designs strækker sig bredt, og du kan få de smarte tasker i mange modeller og størrelser i flere farver med eller uden prints. Der er altså rig mulighed for at bruge en Ellies and Ivy til forskellige ting, og det er kun fantasien der sætter grænser.