AKJUMEN

Udtryk din stil med en ny cardigan eller nyt strik fra Buch Copenhagen

Buch Copenhagen har til dags dato åbnet 4 butikker og en fantastisk webshop, der byder dig velkommen til et enestående univers af luksus boheme tøj. Alle kvinder har ret til selvforkælelse, og burde derfor gå på opdagelse i deres brede sortiment af elegante, klassiske og romantiske designs, som indbefatter alt fra en varm strik til en fin cardigan.

Cardigan til en kølig aften

Hos Buch Copenhagen finder du en lang række over- og underdele, du kan style til enhver lejlighed. En lækker cardigan er for eksempel perfekt til en kølig sommeraften eller de rigtig kolde vintermåneder. Desuden kan du vælge mellem alt fra lette eller tykke striktrøjer til jersey hættetrøjer, når du er på udkig efter en cardigan hos Buch Copenhagen. En flot og ikke mindst komfortabel cardigan kan derfor både styles med matchende bukser, for et eksklusivt casual everday-look, eller med en nederdel, for et mere personligt fashion bohemelook.

Bredt udvalg af moderigtigt strik

Buch Copenhagens vigtigste ambition er, at du kan udtrykke din helt personlige stil. Netop derfor tilbyder de dig et bredt udvalg moderigtige og lækre strik, du kan gøre til helt dine egne. En strik fås i mange varianter, fra chunky over-size til elegante blondekanter. Samtidigt kan du finde strik i mange forskellige materialer og designs. Glimmereffekt, hætte, knapper, rullekrave eller blonder — disse er bare et udsnit af de muligheder, du har at vælge imellem i det skønne sortiment. Lige gyldigt hvilken strik, der passer perfekt til dig og din personlige stil, må den siges at være en uundværlig del af enhver garderobe. En smuk strik er nemlig både grundlaget for hele din vintergarderobe, samt den, der holder dig varm, når du ikke har brug for en jakke i sommermånederne.

Buch Copenhagen er derfor et besøg værd, enten i butikken eller på www.buchcopenhagen.dk, hvis du leder efter et feminint univers fyldt med eksklusive styles.